Onze klantenservice

Bel ons op
085 - 80 81 280

Stel uw vraag
via onze chat

Stuur een e-mail naar
vragen@meedoenhbel.nl

Persoonlijke hulp nodig?

U kunt bij een van de onderstaande punten terecht voor persoonlijke ondersteuning.

Versa Welzijn

Huizen

Heeft u vragen over formulieren, toeslagen of financiële regelingen? In ‘Wegwijs Holleblok’ zitten mensen van verschillende organisaties die u kunnen helpen of die weten waar u hulp kunt vinden. Het is voor iedereen vrij om binnen te lopen. Iedere woensdagochtend van 10 tot 12 uur in Holleblok, Holleblok 2 in Huizen

https://www.versawelzijn.nl/wegwijsholleblok/

Budgetcoach in Blaricum en Huizen voor jongeren tot 21 jaar

Met ingang van 1 september 2019 zijn in Blaricum en Huizen 2 budgetcoaches gestart: Nathalie Nouamane en Talar Boyacian van Versa Welzijn. Jongeren tot 21 jaar kunnen bij Nathalie en Talar terecht met allerlei financiële vragen.

https://www.versawelzijn.nl/jongeren/hulp-advies/financiele-administratie/

Sociaal juridische dienstverlening:

Heeft u een vraag waar ingewikkelde wetten en regels bij komen kijken? Een sociaal juridisch dienstverlener van Versa Welzijn wijst u de weg!
Een conflict op het werk. Een huurverhoging die niet meer betaald kan worden. Een betalingsachterstand die oploopt. Een lastige brief van de Belastingdienst. In de BEL-gemeenten is geen inloopspreekuur, daar kunt u alleen op afspraak terecht.
Wilt u een afspraak maken met een sociaal juridisch dienstverlener, bel dan met: Versa Welzijn: 035 623 11 00 (op werkdagen van 08.30 uur – 17.00 uur).

Voor overige informatie belt u met Versa Welzijn op 035 – 623 11 00.

Vluchtelingenwerk HBEL

Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren

VluchtelingenWerk Huizen
Gooierserf 124
1276 KV Huizen (route)
T: 035 5240 164
E: huizen@vluchtelingenwerk.nl

Openingstijden
Maandag: 10.00 – 16.00
Dinsdag: 10.00 – 16:00
Donderdag: 10.00 – 16.00

Heeft u geen computer?

Elke bibliotheek heeft computers beschikbaar waar u gebruik van kunt maken. Onderstaand een overzicht van de bibliotheken waar u terecht kunt:

Bibliotheek Huizen/Laren/Blaricum

Bibliotheek Eemnes

 

Vraag & antwoord

 • Geen items gevonden
 • U heeft recht op deelname als uw (gezamenlijk) inkomen (werk of uitkering) niet hoger is dan 120% van de geldende bijstandsnorm en u thuiswonende kinderen heeft in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar. Is uw inkomen hoger dan 120% van de bijstandsnorm, maar volgt u een schuldentraject, dan kunt u mogelijk ook deelnemen.

  Alleenstaand
  Bijstandsnorm€ 1.075,44
  120% van de bijstandsnorm€ 1.290,53
  Gehuwd of samenwonend
  Bijstandsnorm€ 1.536,34
  120% van de bijstandsnorm€ 1.843,61

  De bedragen zijn netto en inclusief vakantietoeslag. Dit is het uitgangspunt voor toetsing. Voor meer informatie kijkt u hier: https://meedoenhbel.nl/deelnemer/aanvragen/.

 • Met het Doe-Budget kunt u één keer per gezin per kalenderjaar kiezen uit twee mogelijkheden. U kunt met uw gezin gezellige uitjes maken met de Dagje Uit-cadeaukaart en/of een mooi cadeau uitkiezen met de Grote Speelgoedwinkel-cadeaukaart.

  Als u dit heeft uitgekozen dan ontvangt u binnen één week uw vouchercode(s) per e-mail.

 • Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, krijgt u een e-mail van Meedoen HBEL. In deze e-mail staan een inloglink en een gebruikersnaam met wachtwoord. Door te klikken op de inloglink wordt u automatisch ingelogd op uw account. Natuurlijk kunt u ook inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

  U kunt ook een nieuwe inloglink aanvragen.